– siger jeg til kunderne, når de svigter firmabloggen. Så mumler de noget om, at de har for travlt. Det kan jeg sagtens følge, for her på min, er der også begyndt at lugte lidt hengemt.

Nu kunne jeg smide et billede op af et rodet bord med to do-lister, kabler og kafferinge. Af mørks nye fotostudie, flyttekasserne, der venter på at blive kørt til SOHO. Eller nogle lækre fotos, jeg har taget på det sidste. Men jeg har ikke tid …

I stedet poster jeg nogle af de seneste billeder på mørks hjemmeside – du kan jo suse dér hen og kigge, imens jeg nosser mig sammen til noget fed blog …

Her er nogle illustrationer, jeg har tegnet til seneste udgave af fagbladet Gymnasieskolen.

Gymnasieskolen_praes

Et efterårskatalog proppet med skønne kulturtilbud til børn i Kalundborg Kommune. Kataloget udkommer to gange om året. Udsnittet er fra det seneste. Børnekultur-konsulenten i Kalundborg har været en skøn og sjov kunde hos mørk i snart ti år (wouw, hva, Søren!).

BKK_2014_2-1

En anden god kunde, som går “way back”, giver den gas med online udgivelser til skolerne. Her er et sneak peak på et design mørk lige har leveret (mere kan jeg ikke sige, før projektet launcher).

GU_Medier_rektangel1

© www.henriettemork.dk